MED ØYE FOR DET LILLE EKSTRA

Digital Signage – eller oversatt til norsk, Digital Skilting.
De aller fleste steder du beveger i dag blir du møtt av Digital Skilting; i butikker, kiosker, kjøpesentre, lokaler, handlegater og ikke minst på ulike fasader. Det kan være alt fra infokiosker, digitale plakater, videovegger, informasjonsskjermer til Led dekor og mye mer. Ja, Digital Skilting får du i alle varianter, den eneste likheten er at det de alle skal formidle et budskap. Vi som jobber i Digiprom vet at veien til det ”lille ekstra” ikke leveres på samlebånd, vi har derfor skaffet oss de beste hodene for å kunne levere nettopp dette ”lille ekstra”!
Vi leverer alt innen Digital Skilting, fra enkle til komplekse interaktive løsninger.
Med kompetanse og lidenskap skreddersyr vi løsninger tilpasset våre kunders behov og ønsker!

play
DIGITAL SKILTING - HARDWARE OG SOFTWARE

Digiprom har lang erfaring og kompetanse med hardware tilpasset proffmarkedet. Kvalitet, lysstyrke, ute og inne skjerm, med og uten touch, ja det finnes utallige varianter.

Digiprom vet hva som kreves og leverer deretter
Digiprom skal gjøre det enkelt å velge riktig

Digital skilting handler om å ta kontroll over informasjonen, slik at forbruker alltid får riktig budskap til riktig tid. Med sky basert publiseringsløsning har man full kontroll på det som vises, enkel tilgang til å endre på det som er publisert og mulighet for effektiv distribusjon av nytt innhold. Ved hjelp av sendeplaner kan man enkelt planlegge visninger langt fram i tid, og tilpasse budskap og innhold etter kampanjer, sesong, målgruppe eller tidspunkt.

hammer
INNREDNING

Digiprom setter kvalitet og det visuelle høyt i våre leveranser og har opparbeidet oss et nettverk med høy kompetanse innen produksjon av innredning, tilpasset digital skilting og kundens konsept.

montering
MONTERING

Digiprom leverer montering og har opparbeidet seg et landsdekkende partnernettverk med spesialkompetanse innen Digital skilting.

support
DRIFT OG SUPPORT

Digiprom har fulltidsbemannet driftsfunksjon, som overvåker server/driftsmiljø kontinuelig. Digiproms driftskunder ligger på definerte servere hos vår samarbeidspartner Localhost AS, med fokus på driftssikkerhet, økonomi og miljø. Lochalhost er sertifisert som miljøfyrtårn

innholdsproduksjon
INNHOLDSPRODUKSJON

I Digiprom har vi en egen produksjonsavdeling som designer profesjonelt innhold til digital skilting. Uansett hva du ønsker å formidle, så kan våre designere få budskapet frem på en unik måte slik at du blir lagt merke til!

utsmykking
UTSMYKKING

Vi i Digiprom simpelthen elsker gode løsninger og forsøker å strekke oss langt der andre ser begrensninger. En god kombinasjon av ulike materialer og kreative produksjonsteknikker kan sammen skape et imponerende helhetsinntrykk. Vi leverer foliering, lys skilt og dekor i alle varianter. Vi har god erfaring med løsninger for utsmykking av bl.a. kontorer, offentlige rom, butikker, m.m. Sammen med kunden jobber Digiprom frem en optimal løsning for alle budsjett. Utsmykking både inne- og utendørs krever et godt stykke «feinschmeckerarbeid» . Vi bistår gjerne og er både nøye og effektive.

apper
APPER

Skreddersydde apper til den kresne!
Digiprom er der fra idèutforming til drift. Ingen løsninger er for store eller for små.

ibeacon
iBEACON

Digitalt innhold ut til den fysiske verden.
Digital skilting sammen med iBeacon er en hårfin balanse mellom fiasko og suksess. Kompetanse og respekt er avgjørende i slike løsninger. Digiprom leverer integrasjon med Digital skilting eller som enkeltstående prosjekt.